Участь у «Битві Агротитанів» в якості спеціального партнера

8 вересень 2017

Традиційно, у вересні, компанія VELES AGRO (ООО «Велес-Агро ЛТД») побувала на V щорічній виставці-демонстрації техніки в дії «Битва Агротитанів 2017», представляючи багатофункціональну ґрунтообробну техніку у польових умовах. На сьогоднішній день VELES AGRO — український бренд європейської якості, який займає заслужене місце серед провідних виробників ґрунтообробних машин і запчастин, а продукція має визнання якості не тільки в Україні, а й за її межами. У 2016 році дискова борона ZEUS була одразу продана з виставки, маючи високий попит зі сторони аграріїв, тому цього року команда VELES AGRO збільшила кількість одиниць техніки та привезла вже 5 агрегатів.

В роботі були успішно продемонстровані наступні агрегати: оборотний плуг PON 5+1, глибокорозпушувач GRS 4 з внесенням мінеральних добрив і дискова борона KRONOS 6 у 4, 8 і 11-метрових варіантах (кращий лущильник року в номінації "грунтообробна техніка” за версією ІНТЕРАГРО 2016). Також відвідувачі мали шанс побачити 3-корпусний плуг та зернову механічну сівалку SZM Nika 4 на виставковому майданчику. Попит та цікавість були біля кожної одиниці техніки, адже глибокорозпушувач і плуг — сезонна техніка, що потрібна на осінь, а дискова борона може готувати передпосівне ложе, що є дуже важливим під озимину.


Всі агрегати пройшли випробування і чудово працюють у господарствах, є замовлення на нові машини. Клієнти цінують VELES AGRO за якість, використання найсучасніших технологій та імпортного матеріалу(шведської сталі), бо знають, що комплектуючі і запасні частини є зносостійкими та потужними.


VELES AGRO- бренд, якому довіряють.